Animinambassador

Animi Meditációs Energia Masszázs, avagy a varázslatos érintés

2016. február 17. - Hibály Csilla

Az érintés elemi szükségletünk, éppen úgy, mint a levegő, a víz vagy a táplálék. Sőt, talán még több is ezeknél. Mert fizikai és lelki értelemben egyszerre: Érintés nélkül betegek leszünk, lelkünk elsorvad. Így van ez születésünktől fogva. Sőt, ha a Teremtés könyvére gondolok, amikor Isten megformálta az első embert sárból, ujjai érintették az anyagot, majd belelehelte az agyagba a lelket is, amelytől az anyag élni kezdett… Sár és Fény: ez az ember maga, egy darabka múlandóság az örökkévaló Lélek- zetvételével…

Sokféle érintés létezik: anyai érintés, hitvesi érintés, gyermeki érintés, lelki érintés szavakkal, megérinthet egy film, egy könyv vagy csak egy szép virág látványa a természetben. Életünk egésze: érintések és találkozások története.

Animi Meditációs Energiamasszázs: az érintés művészete

Előző bejegyzésemben említett Animi Lélekkozmetika®- i metamorfózis alkalmával az Animi meditációs energiamasszázst arc- nyak- dekoltázs- hát- és vállak területén kaptam, és teljesen újjászülettem tőle. Az Animi ívben /így nevezik a lélekkozmetikusok a személyre szabott, felépített, kezelési tervüket/ oda érkeztünk, hogy az önelfogadásomon, illetve egész pontosan a TESTEM elfogadásán, és ez által önmagam szeretetén dolgozzunk. Életem egy olyan szakaszában történt, amikor a legkevésbé voltam kibékülve testi adottságaimmal vagy inkább azzal az állapottal, amelyben fizikai testem éppen volt abban a pillanatban. Akkor, amikor a lelkem romokban hevert, mert nem szerető szavak és kezek érintették előtte, hanem bántások, melyek a másik sebzettségéből fakadtak. Szörnyen éreztem magam a bőrömben, legszívesebben elbújtam volna. Megint lenyűgözött az Animi finom vezetése: hogy nem egyből a testmasszázzsal kezdték! Így is picit gátlásosan vetkőztem le, de már az előző lélekkozmetikai ceremóniák kapcsán felépítették bennem a bizalmat…

A saját tapasztalatimon keresztül, itt és most szavakba öntöm azt a spirituális és fizikai síkon megélt élményeimet, amelyet Halász Krisztina mesterkozmetikustól, az Animi Beauty System® megalkotójától kaptam, egy olyan alkalommal, amikor Ő a tudását átadva már végzett animi meditációs energiamasszőrök és animi lélekkozmetikusok továbbképzését tartotta. Részesévé tett annak a folyamatnak, amely egészen biztosan el fog érni nők és férfiak ezreihez, és megtanítja őket a testükön keresztül újra ráhangolódni lelkük valódi igényeire.

 

A testünk: Szentély, a Lélek lakhelye

 

Az érintésből, a lélegzetvételből és a megtisztulásból indultunk ki.

Kriszta egy gyönyörű hasonlatot hozott, amikor azt mondta, hogy testünk olyan, mint egy szentély. Aki oda belép, tisztelettel, alázattal és tapintattal kell, hogy tegye ezt, mert testünk nemcsak egy fizikai, földi, anyagi dolog, de Lelkünk temploma is. Lelkünk pedig egy a Forrással, a mindenség Teremtőjével, így a legnagyobb tisztelet illeti meg.

Az első lépésük a megtisztulás, amikor az Animi szakember kapcsolódik a FORRÁS-sal, belélegez, és megtisztul. Ezt mentálisan, energetikailag és fizikailag egyaránt megteszik, és bemosakodnak a maguk sajátos ceremóniájával. Illatos olajat használnak, hogy megtiszteljék a Lélek templomát a szerető érintéssel, amely segít abban, hogy ne csak a bőr, hanem a lélek is megkapja a számára szükséges törődést. A Forrással összekapcsolódva az Animi szakember rá tud hangolódni a vendég valódi, egyéni szükségleteire és képes a vendéget egy olyan lélekállapotba hozni a test megérintésén keresztül, amelyre vendége vágyik. Ez a lélekkozmetikus, animi masszőr részéről egy teljesen más hozzáállást és lélekjelenlétet kíván, mint ha csak egy egyszerű, frissítő, relaxáló, vagy kényeztető masszázsról lenne szó.

Az egész masszázs a Test, Lélek és Szellem párbeszéde: A tudatosság a kényeztető szeretet és a gyógyulás hármas ösvénye

Az Animi felismertette velem, hogy amikor megbetegszünk, vagy rossz állapotba kerülünk, az mindig azért történik, mert a test-lélek-szellem harmóniája valami miatt szétcsúszik. Ami ezt a harmóniát visszaállíthatja, az egy magas szintű tudatosság és a megfelelő terápia alkalmazása együttesen. Az Animi Testmasszázs maga a komplex terápia… egyensúlyba hozó, gyógyító, harmonizáló…

A masszázs alkalmával a talpamnál kezdődött a test és lélek és a szellemem újra összehangolása. Nagyon érdekes gondolat (amelyre eddig én sem gondoltam, és amit szintén Kriszta tudatosított bennem), hogy a lábujjaink közötti rész annyira intim, hogy talán még kedvesünk sem érinti. Ezért itt építi fel a bizalmat is. A láb, a földdel és a fizikai szinttel való kapcsolatunkat szimbolizálja, a stabilitást, az egyensúlyt, a realitáshoz való viszonyunkat, a tudatosságunk első szintjét. A magyar nyelv is kifejezően beszél erről, amikor azt mondja: „Két lábbal áll a földön.” vagy „Bal lábbal kelt fel.” vagy „Tíz centivel jár a föld felett.” Ezekben a mondásokban is felfedezhető, hogy lábaink szerepe mennyire fontos abban, hogy fizikai valóságunkban merre lépünk, merre tartunk, és mennyire „álljuk meg a helyünket”, amelyet választunk az életben. Lábainkat gyakran elhanyagoljuk, mostohán bánunk velük. A masszázs alkalmával megéreztem, hogy ha szeretettel, kedvességgel és törődéssel érintődnek, egészen más érzéssel, és tudatossággal tekinthetek rájuk, és hálás lehetek, hogy vannak, hogy minden nap szolgálnak engem, és előre visznek utamon. A vádli, a térd, a combok mind segítenek, hogy életem stabilitása egyre erősebb legyen, és hogy az élet emelkedőin bizalommal, hittel és kitartással legyek képes felmenni. A széles hosszú, elegáns mozdulatoktól éreztem, hogy egyben vagyok, hogy nem részeimre tagolva –szétszedve masszírozzák hol a lábaimat, hol a hátam, hanem egységes egészként tekintenek rám.

A női derék, hát, a szív környéke nagyon sok feszültséget képesek magukba zárni. Én személy szerint olyan mértékben vagyok képes ezekre a területekre raktározni a stresszt, hogy csak akkor veszem észre, hogy valami nincs rendben, amikor már a fájdalmak jelentkeznek. Azon a reggelen pont így érkeztem meg a masszázsra, mérhetetlenül erős fájdalmaim voltak. Egy nő sok mindent képes magára venni, magára váll- alni, és gyakran látunk görnyedt, terhelt tartású hölgyeket, akik a sok fizikai vagy érzelmi megterhelés következtében derék, hát vagy váll problémákkal küzdenek, tartásuk nem egyenes. Ezeken a testrészeken csupa olyan mozdulatot tapasztaltam, amit eddig még soha egyetlen masszázsnál sem. Mint utóbb kiderült, ezek a speciális Animi mozdulatok voltak, melyekkel energetikailag tisztítanak, töltenek, szobrászkodnak és beszélgetnek a bőrrel… Igen, szobrászkodnak! Éreztem, hogy nyúlik a gerincem, hosszabb lett a nyakam, tágult a mellkasom, egyre könnyebbedett a testem, olyan érzés volt, mintha gyurmából lennék, (hmm…fentebb írtam: sárból…” ha a Teremtés könyvére gondolok, amikor Isten megformálta az első embert sárból, ujjai érintették az anyagot, majd belelehelte az agyagba a lelket is, amelytől az anyag élni kezdett… Sár és Fény: ez az ember maga, egy darabka múlandóság az örökkévaló Lélek-zetvételével…) Igen, ezt éltem át…

A szív területe külön figyelmet kapott. Csak erről, külön írhatnék egy önálló cikket, hiszen a szívünk az a központ, ahol lényünk összekapcsolja a fizikai és lelki síkokat. A szív sok sebet szenvedhet, bezárulhat, és ez a központi kapu, ha elzáródik, az kihathat életünk minden területére.

Nekem ez a hely a legkritikusabb, bevallom őszintén. Csodálatos biztonságot éreztem, és jó volt nyitottá válni, megérintődni, elengedni mindazt, ami gátol az egész- ségben.

Végül elérkeztünk a nyakhoz és a fejhez. A nyakam rettenetesen fájt a megelőző időszakban sok-sok szellemi teher nehezedett rám, amelyet a nyakam nehezen bírt. Ha szimbolikusan értelmezem ezt a területet, akkor a nyak nem más, mint egy olyan tengely, amely a fejet, a szellem és tudatosság helyét, tartja és megfelelő vagy nem megfelelő irányba fordítja. A fej az ázsiai kontinensen tabu, vagyis tilos hozzá érni. Mégis azt mondhatom, hogy a legfontosabb és legmélyebb élményem az Animi testmasszázzsal, ahogy sejt szinten újított meg, mivel a Lélekkozmetikus összehangolódva a kozmikus tudatossággal, csukott szemmel masszíroz, felébreszti a testtudatosságomat, amin keresztül segít nekem is kapcsolatba lépni a legjobb, és legigazibb énemmel, a testemen, a bőrömön keresztül.

A masszázsban van egy momentum, amely nagyon megfogott, és ezért külön szeretném kiemelni. A lábak masszírozása közben van egy mozdulat, amelyet „pillangónak” hívnak. Olyan mintha a pillangó egyre feljebb és feljebb szállna. Az Animi masszázs alatt végig ezt éreztem: a legalsó, fizikai síktól egyre feljebb halad, hogy a test minden részét szeretettel érintve segítsen felszabadulni, megtisztulni, kinyílni, feloldódni, és megtapasztalni, hogy a szeretet az érintésen keresztül befogadható, hogy bennünk gyógyulást hozva képessé tegyen önmagunk helyes szeretetére. Beindítja az öngyógyító folyamatokat, stimulálja az immunrendszert, frissít, vitalizál, életerővel tölt fel. Mintha csak szárnyakat kaptam volna. :) Elfogadom és szeretem a testem.

Animi szeretettel ajánlom <3

 

Jelentkezz a következő Animi Meditációs Energia Testmasszázs képzésünkre, ahol megtanulhatod hogyan varázsold el vendégeidet pusztán az érintéseiddel!

 

Jelentkezz itt!

A Pillangó Metamorfózisa

Avagy „Kik vagyunk valójában?”

pillango.jpg

Belül mindenki ép. Belül mindenki szép. Belül mindenki az, aminek és akinek lennie kell…

…mégis sokan élünk olyan életet, amely messze van attól a valóságtól, amelyet élni és tapasztalni szeretnénk. Küszködünk, szenvedünk, kívülről várjuk a megerősítést, hogy ne érezzük magunkat értéktelennek, szerethetetlennek vagy elfogadhatatlannak. Álarcokat viselünk, szerepeket játszunk, falakat építünk magunk köré, csak hogy megvédjük magunkat a fájdalomtól, a csalódástól, a sebződéstől. Amikor tükörbe nézünk, nem magunkat látjuk, hanem gondolatainkon érzéseinken keresztül megélt személyiségünket, aki sokszor teljesen eltávolodik attól a valódi Én-től, aki isteni, igaz, teljes és tökéletes. Mások véleményének tükrében, torz szemüvegen keresztül látjuk mindazt, amit én-nek gondolunk, de a valóság ennél sokkal de sokkal több, jobb, igazabb és tökéletesebb. Elmesélem egy tapasztalatomat, hogy hogyan segített nekem találkoznom a nagybetűs valódi ÉN-emmel az Animi  Lélekkozmetika®.

Hogyan segített az Animi Lélekkozmetika® lebontani a falaimat, majd hogyan vitt közelebb valódi Én-emhez?

Sok sok sebet hordozunk kívül és belül. Testünk működése és bőrünk mindig tükrözi, hogy milyen lelki folyamatok zajlanak bennünk. Vannak olyan terhek, amelyeket már olyan régen cipelünk, hogy fel sem tűnnek. Megszoktunk, hogy cipelnünk kell őket. Lelkünk és vállunk hozzászokik a terheléshez, és végül beletörődünk, hogy nekünk ez jár. Közben picit vagy nagyon belegörbül, és elfárad. Megszokjuk, hogy fáj, hogy nyom, hogy vannak falak, amelyek mögé olyan régóta bezárkóztunk, hogy el is felejtettük mi a kapcsolódás, az egységélmény, a teljesség, a könnyedség, a szabadság. Én is így töltöttem az elmúlt éveket, majd feltettem magamnak a kérdést: „Tényleg akarom, hogy ez így legyen? Tényleg bele kell törődnöm?”

Amikor a pillangó átváltozását szemlélem, eszembe jut legutóbbi Animi élményem: A falaim lebontása. Nehéz döntés volt, hiszen megszoktam, hogy ezen keresztül nézek a világra és hogy a világ is ezen keresztül lát engem. De a Lelkem kiáltott. Ki akart szabadulni a fájdalom és a megkötöttség börtönéből. Ahogyan a hernyó felépíti bábját, hogy előkészítse a pillangó születését, úgy húztam magam köré falakat, mert védelemre vágytam, amíg lelkem felkészül az átalakulásra, az újjászületésre. Azt vártam, hogy amíg átváltozom ott legbelül, egyszer csak elég erős leszek ahhoz, hogy lelkem egyszerűen ledobja magáról a burkot. A pici hernyó keretek közé szorítja magát, határai vannak, araszol, földhöz kötött, sebezhető, sérülékeny. Ilyenek vagyunk mi is, amikor nem Valódi Énünket éljük. A félelmeink mögé bújt lény, egy csoda. Csak ha elég bátrak vagyunk falaink lebontásához, csakis akkor lehet jutalmunk a határtalanság, a szabadság, a szárnyalás, és akkor mint a pillangó: Felülről láthatjuk magunkat, onnan fentről nézhetünk és csodálkozhatunk a gyönyörű színes világra.

Ez az Animi Lélekkozmetika®-i kezelésem nagyon rendhagyó volt: Halász Krisztina az Animi Beauty System® rendszerének és az Animi Lélekkozmetika® módszertanának kidolgozója és két tanítványa Hausel Hajnalka és Jánosi Katalin együtt voltak jelen. Kicsit úgy éreztem magam, mint valami „orvosi konzíliumon”, ahol mindegyik szakember értem van jelen. Nagyon fegyelmezetten, egymásra is odafigyelve tették fel előzetes informálódó kérdéseiket, először Kriszta, aztán Kati és Hajni.  Figyelemmel hallgatták szavaimat, miközben jegyzeteltek.

Az első kérdés, ami elhangzott, így szólt: „Milyen lelkiállapotban szeretnél elmenni tőlünk?”  Emlékszem, mikor legelőször hallottam ezt az „animi kérdést” még évekkel ezelőtt Debrecenben, mennyire meglepett. Most nagyon tudtam már mit akarok: összerakni a lelkem szívem darabjait. Kerek egésznek lenni. Testi-lelki-szellemi harmóniára vágyom. Úgy érzem, egy betongyűrűt építettem a lelkem köré, hogy védjem magam… Le akarom bontani ezt a kemény páncélt. Lágyabb szeretnék lenni… Igen, lágyság, finomság,  hogy el tudjam fogadni a szeretetet és a kedvességet. Harcos Amazon helyett művésznek lenni, akinek születtem. Az animi lélekkozmetikai kezelés segítségével szépen felismertem: a betongyűrű félelemből fakad, a szerzett fájdalmaimból… benne vannak a hozott női mintáim… Sőt nehezen leadható kilókban is megnyilvánul! Áramoltatni szeretnék:összekapcsolódni a forrással, fogadni tőle azt amit ad, és továbbadni másoknak. Az Animi  Lélekkozmetika®-i metamorfózis során kiderült, hogy ez az áramlás a szívemben akad meg, mert félek megnyílni, beengedni, lágy lenni. Minderre a lányok finom érintésekkel vezettek rá… gyakorlatilag egy kozmetikai kezelés során! Csodás érintéseket kaptam ecsettel, kendővel, simogatásokat, masszázst /megtudtam, ennek kozmetikai animi meditációs energiamasszázs a neve/ Néha megkértek :figyeljek a testérzeteimre : ekkor jöttem rá például arra, hogy akkor vagyok igazán harmóniában, ha a szívem és a torkom össze van kötve. Nem véletlen, hiszen dzsessz  énekelek. Így a munkámban is úgy tudok jól helytállni, ha lelkileg is rendben vagyok… Most a szívemnél éreztem elakadást, és ők segítettek az áramlás helyreállításában… Máskor adtak egy-egy feladatot közben, hogy mire gondoljak, és volt, hogy  csak annyi volt a dolgom, hogy élvezzem az érintéseket…

És egyre és egyre jobban lettem… Megtisztítottak. Elengedtem mindent, ami idejét múlt, és ami nem hozzám tartozik… megszabadítottak a sérelmeimtől… Egyre könnyebb lett a légzésem… egyre melegebb a szívemnél, egyre lágyabb lettem, és egyre átjárhatóbb… Úgy éreztem magam, mint egy pillangó, aki most bújik ki a bábjából. És a falra néztem: és Hajni kozmetikájának a falán ott volt a pillangó! És a brossomon! És Kati fülbevalója! Elképesztő mennyi véletlen is jelezte ezt a folyamatot! Mintha a lányokkal együtt az egész univerzum értem dolgozott volna!

12243037_10207266168506055_3127929702037408348_n.jpg10441110_10207266168746061_2098817167194017939_n.jpg

Az Animi egyszerre segített bontani a falaimat és erősíteni a lelkem, hogy ne féljen kirepülni, magát megmutatni.

Metamorfózis. Számomra ez a szó új értelmet nyert: Már nem azt jelenti, hogy megváltozom, hanem hogy azzá válok, aki voltam, és aki valójában Vagyok.

 abra.jpg

Mostmár tudod, hogy mitől más és mivel tud neked többet adni egy Animi Lélekkozmetikus ®, mint akármelyik más, akár a legdrágább luxus kategóriájú szépségszalonban dolgozó szakember!  Jelen van, hogy újra összekapcsoljon a lelkeddel, hogy téged is jelenvalóvá tegyen önmagad számára. Azért van, hogy amit elnyomtál, amit el akarsz felejteni, amivel nem tudsz szembe nézni, de megkeseríti az életed, azt szeretettel, szelídséggel, gyengédséggel felszínre hozza, hogy rá tudj nézni és elengedd. Ehhez vannak csodálatos eszközei. Ezért nemcsak a krémek és kozmetikumok összetevőiben profi, és nem csak egy egyszerű arcmasszázst kapsz, hogy felfrissülj, bár ez sem marad el ;) Ennél egy Animi Lélekkozmetikus ® sokkal, de sokkal messzebbre és mélyebbre megy. Segít, hogy testi-lelki-szellemi egységed helyre álljon. Szépít kívül és épít belül.  Egész valóját, minden tudását, teljes Lélekjelenlétét adja, hogy Te, igen Te, lebontsd a saját falaidat, és hogy Te megoldd a betegséged, a bőrproblémád, a súlytöbbleted, és az összes olyan fölösleges, hozzád nem illő réteget lefejtsd, igen Te, még mindig Te, ami segít abban, hogy valódi, gyönyörű nagybetűs isteni Éned előbújjon pillangó bábjából.

Animi metamorfózis. Én is úton vagyok. Veletek együtt és Értetek.

Animi Szeretettel:

Csilla

  1. 01.06

Az Átváltozás Hajnalán

November vége. Kezdődik a tél. Egyre hidegebbek a reggelek és nyoma nincs már az aranyhajú nyárnak. Fázom kívül és fázom belül. Újra vége van egy szerelemnek, újra üres a lelkem, újra szeretni vágyik, de a forró ölelés emléke a múlté, elmúlt az aranyhajú nyárral együtt. A kedvesem illatát, bőrének tapintását még mindig érzem, de a bántó szavak és az elmarasztalás által ütött sebek előhívják bennem szívem legmélyebb és legrejtettebb fájdalmát. Újra összetörtek, újra darabokra hullottam szét.

Ma ismét egyedül állok itt átváltozásom hajnalán.

1.jpg

33 éves vagyok. Krisztusi korban. Női mivoltom delén. Pont középen. Őt ekkor, ennyi évesen ölték meg, és ha bárki azt gondolná, hogy nem félt a haláltól (mert hát mégis csak az Isten fia volt) akkor bizony nagyot tévednek. Nagyon félt, mint ahogyan én is nagyon féltem: elszenvedni a bántást azért, hogy Valódi Önmagamhoz még egy lépéssel közelebb kerülhessek.

Amikor a természetben sétálok, újra és újra rácsodálkozom Földanya bölcsességére és szépségére. Minden ott van, ahol lennie kell. Semmi nem késik, és semmi nem siet: a természet van. Olyan, amilyennek lennie kell, és egy csodálatos misztériumot tanít nekem: az elmúlás a megújulásért van, a halál pedig egy új életre születésért.

Gyerekként is már gyógyító akartam lenni, mint Krisztus, aki már akkor is példaképem volt. Kezemmel akartam és akarom most is gyógyítani a világ sebeit. Akkor kislányként még nem gondoltam, hogy a valódi gyógyító sorsa, hogy átmegy azokon a tapasztalatokon, amelyek hitelessé és igazivá teszik őt. El kellett szenvednem minden sebet, hogy gyógyítóvá válhassak. És nemcsak egyszer, sokszor, ismét, újra meg újra… Csakis ez tanít meg a valódi együttérzésre, csakis ezáltal találhatjuk meg az utat vissza, Valódi sebezetlen Önmagunkhoz.

Sokat szenvedtem gyermekkoromban. Sok bántás és megaláztatás ért, de álmaim, amelyekről fentebb már említést tettem, ma elevenebbek, mint bármikor eddig valaha életemben, és most újra itt állok magam és a világ előtt egy újabb átváltozás hajnalán…

És itt most veled együtt felteszem magamnak a kérdést, hogy Ki vagyok Én valójában?

Az életem mondhatni átlagos, aki rám néz, annak láthat, hiszen nem vagyok szupermodell alkat és az életkörülményeim sem különböznek nagyon másokétól. De Krisztus maga is így élt: átlagosan, egy átlagon feletti küldetés megvalósításáért. És így élt minden megvilágosodott, a Forrással egységben lévő lény a földön, hogy megvalósította az átlag fölöttit az átlagosnak tűnő hétköznapokban…

Kedves Olvasó! Azért vagyok itt, mert egy ilyen küldetés részesévé lettem. Az Animi Beauty System Nagykövete és szószólója vagyok, és egy utazásra hívlak a Naguál tengerbe, Önmagad mélyére, oda, ahol Te Magaddal vagy, és ahol minden olyan, amilyennek még akkor álmodtad meg, amikor nem bántottak, nem értek sérülések és őszintén hitted, hogy minden úgy lesz, ahogyan lennie érdemes. Ott van a lelkünk mélyén az a pici Mennyország, ami a valódi otthonunk. Ha elég bátor vagy, rátalálhatsz, átélheted és felszínre hozhatod, hogy megmutasd ezt a csodát a világnak…

Nos, velem tartasz? … ;)

2.jpg

 

 

Az Animi nagykövet színre lép

Sokan, sokszor hallottatok már az Animi lélekkozmetika®-ról, mégsem tudjátok hova tenni... Nehéz is!

Az ember ha hall valamiről, megpróbálja beazonosítani az eddigi ismeretei-tapasztalatai alapján, be akarja tenni az agyában ismert "fiókok" valamelyikébe: Én is mély intim kapcsolatban vagyok a vendégeimmmel, én is lelkizek, akkor én is lélekkozmetikus vagyok? Nem, nem vagy az, az animi lélekkozmetikában nem az intim beszélgetéseken van a hangsúly.

Tanultam agykontrollt, nlp-t akkor én is animi lélekkozmetikus vagyok, csak nem hívtam annak? Nem, nem vagy Az. Az animi lélekkozmetika® nem agykontroll, vagy nlp a kozmetikában.

Akkor mi? 

Ahhoz, hogy megértsd, egy új fiókot leszel kénytelen létrehozni az agyadban. Mert hasonlítgatni lehet, mint ahogy egyik gyümölcsöt összehasonlítod a másikkal: a durjan fűtő gyümölcs, Borneóról származik,ez a trópusi gyümölcs az ott élő gorillák kedvenc eledele. Ananász nagyságú, formájú, belsejében pici banán forma az ehető rész, finom omlós, mint a vaj.

Már messziről felismerhető éktelen bűzös pocsolya szagáról! Bármennyi zacskóba becsomagolhatod, ez a bűz mindenen áthatol és mindent átitat.Ha túl teszed magad a szagán, valami felejthetetlen élményben lesz részed! Olyan finom, és lágy, mint a legomlósabb truffel csokoládé!

A gyümölcsök királynőjének nevezik. Mostmár tudod milyen a durian? Olyan, mint egy ananászformájú vajas banán? Ha ismered a banánt és a vajat, megpróbáltuk közel hozni hozzád, de nem azonosíthatod vele...akkor banán lenne a neve. Sohasem fogod megtudni, hacsak meg nem kóstolod...

Szereted a meséket? És az igaz történeteket?

Arra gondoltunk, hogy egy ember tapasztalatain át megpróbáljuk hozzád közelebb hozni az animi élményt. Egy igazi nő valódi problémáin át, valós animi élményein, a kezelések által kiváltott gondolatain-érzésein keresztül kísérheted végig útján, olvashatod fejlődését, új és új kihívásait, élete változásait.

Ő Hibály Csilla.

Útját kereső önmagát megvalósítani vágyó ember, nőiességét kibontani vágyó nő. Szavaival élve: olyan, mintha születésekor kapott volna csodálatos különleges magvakat, melyek évek hosszú során át nem a nekik megfelelő termékeny talajra és környezeti hatásokra talált volna. De tudja, hogy sok mindenre képes! Tudja, hogy értékes ember! Bármennyire nem ezt mutatja a jelenlegi helyzete.

Változni akar. Változni belülről, hogy kívül is megtörténhessen a kívánt változás. Hibály Csilla Ő, bátor, gyengeségeit és erényeit egyaránt , azaz önmagát felvállaló Ember. Az Animi Nagykövete. Felfoghatóvá, megfoghatóvá teszi számodra az animit: a kezelések jellegét, módját és konkrét hatásait. Fogadjátok tiszta szívvel, és tegyétek fel hozzá bátran a felmerülő kérdéseiteket. És a tapasztalataiból erőt gyűjtve próbáljátok ki, mert csak akkor fogjátok igazán tudni miről is ír...

Egyszer volt, hol nem volt az Animi Beauty System® kezdetén egy vendégeknek szóló 2 napos Animi Lélekkozmetika®-i sminktanfolyam. Itt találkoztam először Csillával...

Aztán eljött hozzám jó néhányszor a szalonomba, ahol egyénileg folytattuk tovább. 3 éve Budapestre költözött, így éveken át nem találkoztunk. Mígnem egyszer a facebookon megosztottuk ezt a videót:


Csilla ezt írta kommentként:

Igen, csak alátámasztani tudom: Mindenkinek meg kell tapasztalni. Egy szépségverseny előtt nagyon megbetegedtem. Semmi és senki nem tudott rajtam segíteni. Végül majdnem le kellett mondanom, ekkor eszembe jutott Halász Krisztina. Úgy összerakott, hogy a kezelés végére kutya bajom sem volt. A kulcs: valóban a lélek mélyére nyúlt és segített visszaállítani az egyensúlyt. A testem utána követte ezt és el tudtam menni a versenyre. Csak azt mondom, hogy ha valaki valódi önismeretre és szépségre vágyik: a lélek útján ér el oda. A jó kozmetikum csak hab a tortán! ;) Halász Krisztinának köszönhetem hogy ma olyan kapcsolatban vagyok a kozmetikával és a lélekkel, ami nemcsak magamat de másokat is segít jobban szeretnem, csodálnom, értenem. Kriszta tanítóm és barátom. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem. Szívből ajánlom az Animi Beauty System et mindenkinek!

 - Hibály Csilla -


Nagyon megörültem, hogy újra hírt hallok róla, és persze annak is, hogy az évekkel ezelőtt átélt kezelései élménye még mindig elevenen él benne, ezért felkértem hogy legyen a nov.22-ei lélek(sz)építés konferenciánk kerekasztalbeszélgetésének vendégrésztvevője.


Így kezdődött... Az Ő tollából olvashatjátok tovább hétről hétre.. 

A következő verssel kiván Csilla mindenkinek boldog újévet:

Az új évben Szabad leszek,
igaz, hű szeretője
Valódi Önmagamnak,
Barátja, testvére, segítője
Az igaz embereknek,
Tükre és tanítója
ellenségeimnek.
Bátor leszek, boldog,
az leszek, aki Van,
Megfelelni akarás nélkül
élem és tapasztalom Magam.
Hű társ leszek, szerető, játszótárs és hitves,
az a Nő, aki mer és nyer,
akinek a világ egy nagy meder,
mely megtelik élménnyel, színnel, tűzzel, szenvedéllyel,
mely magas és mély, és mely titkot rejt, felfed
életet ad, befogad, elenged,
hegy leszek, havas, fehér, tiszta,
tó mely a Te arcodat tükrözi vissza,
Érc leszek, mely ér sokat,
hang, mely szívekhez szól szép dallamokat,
kecseset, lágyat, keményet, tisztát,
énekemmel betöltöm a dísztermek plafonját,
és érzem: Éltem értelmes, azt adja, amit várok,
Minden kedves Embernek e Földön, Boldog Új Évet Kívánok!

Találkozunk 2016-ban, figyeljetek! :)

süti beállítások módosítása